Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 16 Ian 2016 | 3082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou bio
  • 1 albus de ou bio
  • cateva frunze de patrunjel, tocate
  • cateva tulpini de chives, tocate
  • 2 felii de paine din tarate cu seminte
  • 1 lingura hummus picant (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives:

Se ung feliile de paine cu hummus.

Cu ajutorul unei furculite, se bate oul, impreuna cu albusul, putina sare si 1 lingura de apa. Se amesteca apoi cu patrunjelul si chives si se prajeste intr-o tigaie pana cand ouale incep sa se gateasca. Se impatureste si se aseaza pe una dintre felii.

Se inchide sandvisul cu felia de paine ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

simona72 1

17.01.2016, 12:02

super!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:03

Ma servesc si eu!

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu sos de prune și somon fume