Ni se recomandă să stăm în casă și să gătim ce avem în frigider, ceea ce am și făcut. Cum mai aveam mini mozzarella (care sunt atât de drăguțe!) mi-a plăcut să fac rapid două sandvișuri pentru micul dejun. Unul numai cu produse lactate, iar celălalt (adică cel din poză) și cu o feliuță de ”cărniță”, ca să fie puțin mai consistent. Vi-l prezint, mai ales că am puține sandvișuri printre rețetele mele...
Chiflele se taie orizontal în două.
Se curăță, se spală și se taie cepele. Se spală roșiile cherry și se înjumătățesc.
Se ung cele două jumătăți de chifle cu cremă de brânză, peste care se pun (sau nu!) feliile de șuncă și apoi mini mozzarella, jumătăți de roșii cherry, codițe de ceapă verde.
Se acoperă jumătatea de chiflă umplută, cu cealaltă jumătate, unsă și ea cu cremă de brânză și se fixează ansamblul, cu bețișoare.
Farfuria se completează cu roșii cherry, măsline și ceapă verde.
1
Puteți adăuga frunze de salată. Eu n-am avut în casă.
2
Puteți adăuga, sau nu, felii de șuncă, pastramă, jambon...
3
Igienizați cu atenție legumele.
4
Aranjați farfuria cât mai drăguț, pentru că mâncarea se savurează și cu ochii...