Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano

de katty in Sandvisuri, 7 Iul 2017 | 3794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr naut din conserva
  • 1 avocado
  • sare
  • piper macinat
  • zeama de lamaie
  • 70 ml ulei de masline
  • sunca Serrano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano:

Intr-un vas, mixam nautul scurs, cu pulpa fructului de avocado, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline, pe care le pastram la rece, pentru 10 minute sau pana in momentul servirii.
Pe felii de paine prajita, punem pasta formata, asezam deasupra cate o felie de sunca, presaram putin piper proaspat macinat, stropim cu ulei de masline.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"