Inca sunt in cautare si incerc noi mancaruri. Asta e una din retetele preferate de pana acum..
Salsa: 10/15 rosioare cherry+un varf de ardei iute+un sfert de ceapa rosie+sare+si o lingura de ulei de masline
Am inceput cu salsa ca sa aiba timp sa se imbineze aromele. Am taiat in 8 rosiarele, tocat marunt putin ardei iute si ceapa, am pus sare dupa gust si o lingura de ulei de masline si am lasat de o parte.
Taiem pieptul de pui fasii subtiri si punem toate condimentele peste el, amestecam bine si il lasam de o parte (daca puteti sa o faceti cam cu o ora inainte e si mai bine, sa intre aromele in pui). Taiem fasii subtiri ardeiul si il punem de o parte si pe el. Incalzim o tigaie si punem doua linguri de ulei de masline si o lingura de unt si punem puiul la prajit aproximativ 5/6 minute, dupa care il scoatem pe o farfurie, stergem cu un servetel excesul de grasime din tigaie si tragem putin si ardeii, cam 3/4 minute cat sa se inmoaie putin. Separat radem cascavalul si ne apucam de ¨montat¨ : luam o lipie si punem pe jumatate putin cascaval, cateva bucatele de piept de pui, cateva fasii de ardei, iar putin cascaval (impartim ingredientele in 4) si pliem cealalta jumatate de lipie, presam bine si o punem in tigaie pe foc mic cate un minut/doua pe fiecare parte, dupa care o taiem in patru si o punem pe farfurie. Facem la fel cu toate lipiile si le servim cu salsa pregatita mai devreme. E foarte buna! Pofta buna! :D