Pe cat de repede se face pe atat de gustos este...
Ciupercile se spala, se taie marunt si se prajesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline la foc iute pana scade zeama lasata. Se adauga oul batut, sare si piper dupa gust si se amesteca in tigaie cu o spatula, amestecand oul cu ciupercile. Se opreste focul si se continua sa se amestece in tigaie 1 minut. Paine se prajeste in prajitorul de paine, se stropeste cu ulei aromat, se freaca cu usturoi. Salata se taie fidelute subtiri, miezul de lapte se taie felii. Peste painea prajita unsa si frecata cu usturoi, se pun felii de miez de lapte, 1-2 linguri de papara, fidelute de salata, se mai stropeste cu putin ulei aromat. Se serveste sandvisul cald.
Pofta buna!!
1
din momentul in care puneti oul in tigaie, focul sa fie la minim sau chiar se poate oprii, este suficienta si caldura reziduala pt prepararea oului
2
amestecati oul in tigaie, in acest fel faceti papara de ou si nu-i dati voie sa se faca omleta