Sandvis cu ficat de pui

de simona72 in Sandvisuri, 14 Noi 2013 | 3875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de ficat de pui
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 capatana usturoi(din care folosim 1 catel)
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • 1 praf de sare si piper
  • feliute de rosii
  • frunze de salata
  • 1 chifla de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ficat de pui:

Trebuia sa pregatesc niste usturoi la cuptor pt un sos, asa ca....intr-un vas termorezistent am pus 2 lingurite ulei de masline, o capatana de usturoi la care i-am taiat putin capatul si 2-3 bucati de ficat de pui. Am pus capac pe vas si l-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Ficatelul l-am zdorbit cu furculita, am condimentat cu putina sare si piper, am adaugat un catel de usturoi din capatana, crema de branza si am amestecat ingredientele. Am taiat chifla in doua, am uns-o cu pasta de ficat si branza, am mai adaugat feliute de rosii si salata. O ceapa verde alaturi merge de minune. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sendviş cald clasic