Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 3942 vizualizari
O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: sandvis italian, retete Sandvisuri
Taiem chifla in doua.
Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.
La sfarsit punem casscavalul.
Inchidem cu cealalta felie.
de Dya Daniela Andrei 5
de Satisfyyourcravings 7
Pushaa 1
Lavinia 1
Bya Ralu 1
excelent
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:19
de vasimur 4
ieri la 17:49
ieri la 08:45
pe 04.03 la 10:51
pe 03.03 la 09:02
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Catalina L 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Steel79 1
MihaelaKitchen 1
Lore 1
red_dog_dinamo 1
MissRoxy 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!