Sandvis "Ceva fin"

de Valclaudia in Sandvisuri, 19 Aug 2013 | 2566 vizualizari

 

rapid si sanatos, cu bulgarasi fini de branzica pufoasa invaluita in smantana,salam uscat,andive si rosii

 

INGREDIENTE

  • 1 baghetuta de paine neagra
  • branza Delaco "Ceva fin"
  • cateva feliute de salam uscat
  • cateva frunze proaspete de andive
  • cateva rosii cherry
  • sare aromata cu verdeturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Ceva fin":

Taiem bagheta felii grosute, ungem un strat consistent de branza "Ceva fin" de la Delaco, asezam felii subtiri de salam uscat peste branzica.

Spalam frunzele de andiva, le taiem dupa preferinta, condimentam cu sare aromata cu verdeturi si decoram farfuria cu rosii cherry.

Gata, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Bufnita"