Sandvich-uri 4

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5019 vizualizari

 

Continuare

 

INGREDIENTE

  • bagheta
  • unt
  • peste
  • ridichi
  • castravete acru / gogosar acru
  • piept de pui
  • branza telemea sau o pasta de branza
  • masline
  • ou fiert
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri 4:

 Paine bagheta mica/mare, painea se prajeste si se va pregatii in felul urmator:

model 1

Ø  Se va unge intr-un strat subtire de unt sau la fel de bine se poate unge cu o pasta care poate fi amestec de branza telemea cu unt, sau pateu de ficat cu unt sau unt cu galbenus de ou fiert, dupa care se decoreaza cu rondele de ridichie, cu masline si cu frunzulite decupate din castraveti acri.

model 2:

Ø  Se face o pasta din peste si unt, se amesteca bine, componentele se sareaza si pipereaza, se ia felia de paine prajite se unge cu aceasta pasta, se va decora cu fasii de castravete si gogosari taiate subtiri si de vor taia rondele de ridichie in doua, se va orna ca in imaginile alaturate.

model 3:

½ de bagheta mica

10 g de unt

75-100 g de piept de pui afumat

1 castravete acru

1-2 masline verzi cu ardei(feliate)

2 g de sare

Se taie painea pe jumatate se poate praji sau se lasa neprajita se unge in strat subtire cu unt se sareaza un pic. Se taie pieptul de pui se aseaza peste unt, se taie capetele la castravete si se taie pe lungime in fasii, se adauga  peste pieptul de pui iar deasupra se adauga maslinele feliate. Simplu si usor.

Pofta Buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri 4" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj