Sandvich-uri 3

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 3440 vizualizari

 

Continuare

 

INGREDIENTE

  • Paine bagheta
  • unt
  • prosciuto
  • branza topita
  • pateu de ficat
  • castraveti acri
  • gogosari acri
  • masline
  • branza de vaci
  • smantana
  • boia
  • sare, piper
  • capere

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri 3:

Paine bagheta(mica/mare), painea se taie pe lungime pe jumatate , painea se pune sa se prajeasca, dupa care se vor monta sandish-urile ca in imaginile alaturate:

Ø  Se unge cu unt in start subtire, se ia o felie de prosciutto(sunca Gourme), se taie din branza topita(cascaval) felii si se face un grilaj, se va da la cuptor 5-10 minute, cascavalul se va topi si va rezulta un sandvish ca in imaginile alaturate se scoate de la cuptor si se orneaza cu masline.

Ø  Se va unge cu pateu de ficat frecat cu unt/sau fara, painea se va praji, se trece la ungerea feliei de paine si se va decora dupa cum urmeaza: se va face o floare din rondele de masline, tulpina si frunzele floarei se vor face din castraveti acri, si se va decora ci rondele de castraveti acri si gogosari murati, ca in imaginile alaturate.

Ø  Se va praji painea si se va unge in strat consistent felia de paine cu o pasta rezultata din amestecarea a 100 g de branza de vaci, smantana nu foarte fluida si cu boia. Se va decora cu fasii de castraveti si gogosari murati si cu 2-3 boabe de capere.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri 3" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida