Saleuri cu mac

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 6783 vizualizari

 

Una dintre cele mai simple retete de saleuri,cu extrem de putine ingrediente

 

INGREDIENTE

aluat

  • 150 gr unt
  • 250 gr branza vaci
  • sare(dupa gust)
  • faina - 300 gr 

pentru uns

  • mac
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu mac:

Amestecati intr-un vas toate ingredientele.Trebuie sa obtineti un aluat cu consistenta asemanatoare plastelinei.
In functie de continutul de apa al untului poate e necesar sa mai adaugati putina faina sau apa rece .

Formati o bila, o inveliti in folie alimentara si o dati pt 2 ore la rece.
Pe masa infainata intindeti cu sucitorul o foaie de 0,5 cm grosime si taiati fasii de grosimea degetului.
In tava in care ati pus hartie pentru copt puneti "baghetele",le ungeti cu ou batut si presarati mac.
Dati la cuptorul preincalzit,la foc mediu,pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

07.01.2012, 10:04

Dana, referitor la reteta, exact!
Nu-i costisitoare deloc.
O sa le mai fac puilor ca tare le-au placut.

Cris2711 1

07.01.2012, 10:28

MIUTA 1

08.01.2012, 18:28

Super bune am pus reteta la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen