Saleuri cu cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 6578 vizualizari

 

rapide dar taaaaare bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 pachet rondele de cascaval afumat
  • 1 ou
  • susan
  • mac
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval afumat:

Aluatul foietaj trebuie sa fie dezghetat la temeratura camerei; se intinde /desface pe masa de lucru si se decupeaza cu forma rotunda pentru biscuiti.

Asezam cate o felie de cascaval pe fiecare rotita de foietaj, ungem cu ou batut, presaram deasupa susan si mac iar la final mai aruncam o ploaie de sare,dupa preferinta.

Le introducem in cuptorul incins in prealabil si le coacem la foc potrivit, pana cand capata culoare aurie (cca.20min)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli si branza