Salau en papillote cu harissa si legume

de mihaelar63 in Salau, 14 Dec 2020 | 2805 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

14.12.2020, 18:34

vasimur 1

14.12.2020, 18:35

Constelatialeu 1

14.12.2020, 18:49

Trebuie sa-mi pun papion cand ma asez la masa ?

mihaelar63 1

14.12.2020, 18:58

Cleme , O papiota de ata

Adi 1

14.12.2020, 19:30

katty 1

14.12.2020, 19:48

Delicios!

laura_n 1

14.12.2020, 19:48

Fain gătit asa!

Gherca Daniela 1

14.12.2020, 20:20

RODIMUR 1

14.12.2020, 23:23

Frumoase culori, în farfurie...

dantes 1

15.12.2020, 09:53

Interesant!

abstract01 1

15.12.2020, 14:00

oanapl 1

15.12.2020, 18:02

Ce apetisant e!

Panacris 1

15.12.2020, 20:01

Hmm, eu vreau în frunză de bananier!

mihaelar63 1

15.12.2020, 21:22

Cristina , Pentru asta trebuie sa te urci , ca maimuta , In bananier )

Rocsi 1

17.12.2020, 21:10

Cu siguranta ai tai au fost incantati de asa preparat gustos!

mirela0911 1

20.12.2020, 18:55

Cam bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Medalioane de peste la gratar