Ne place mult pestele . Si mai imi place mult combinatia de brocoli cu morcovi .
Pur si simplu am devorat , preparatul .
Salaul se spala ,se curata , iar se spala , se sareaza .
Pestele se aseaza uns cu mujdei si ulei in tava pe mijloc . Pe spate se increasteaza si in fiecare taietura se pune cate o jumatate felie de lamaie .
Pe o parte se pun morcovi si pe cealalta parte a pestelui se pune buchetelele de brocoli .
Se sareaza totul , se stropeste cu ulei , se pune o cana de apa si se da la cuptor , foc mediu , o jumatate de ora .
Dupa aceasta se mai stropeste pe deasupra cu putin mujdei , ulei de masline si se mai lasa 10 min.la cuptorul cald sa se rumeneasca .
Decorati brocoli cu ardei rosu iar morcovii cu patrunjel; verde[ pentru contrast ]
Piperati dupa gust.
1
Merge grozav de bine cu un pahar de vin alb demi-sec .