Salau cu fenicul si ardei copt

de Oana in Salau, 8 Mar 2010 | 6750 vizualizari

 

Inventie proprie :)

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau
  • un bulb mare de fenicul
  • 3 ardei capia, mari, copti
  • o lamaie
  • un ciorchine de rosii cherry
  • jumatate pahar cu vin alb
  • un pahar cu apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • oregano
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu fenicul si ardei copt:

Feniculul se curata, se taie in patru, apoi solzisori si se aseaza intr-un vas de iena. Deasupra se pun 2 ardei copti taiati fasii groase, apoi fileurile de peste, rosioarele printre fileuri. Se aseaza deasupra pestelui al treilea ardei copt, fasii si rondele de lamaie. Se condimenteaza, se adauga vinul si apa in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu fenicul si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

09.03.2010, 11:13

Minunat arata.

Oana 1

09.03.2010, 13:27

Ma bucur ca va place! O sa incerc si o salata, poate azi

babi5 1

12.12.2014, 20:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta