A intrebat o fata pe fb cum se face aceasta reteta,Radu a raspuns,mi s-a parut interesanta si am facut-o;am ramas total dezamagita,nu de reteta,este grozava si va recomand;am ramas dezamagita de produsele pe care le cumparam;din comoditate,nu am luat salau proaspat sa-i scot eu fileul,am luat file congelat;l-am lasat sa se decongeleze,nu se mai termina lasand apa iar la prajit,pur si simplu s-a topit;va prezint reteta,salaul nu se vede si nu va recomand sa cumparati asa ceva.
Ceapa,patrunjelul,taiate marunt si amestecate;
in vasul de yena,uns cu unt,pui patrunjelul si lasi deoparte;
pe o farfurie pui 7linguri de faina(se poate si mai putin),sare,piper,amesteci,dai pestele prin ea si-l pui la prajit in ulei amestecat cu unt,apoi il scoti pe servetele;
intr-un vas topesti 100g unt,adaugi 3linguri faina,amesteci,subtiezi cu supa,adaugi vinul,frunza de dafin,nucsoara,ciupercile feliate si lasi sa fiarba 6-8min dupa care adaugi smantana,condimentezi dupa gust si rastorni peste pestele din vasul de yena;
dai la cuptor 20min.apoi servesti cu cartofi natur si patrunjel deasupra;
pofta buna!este delicios