Salata turceasca de morcovi

de Anett in Salate, 15 Iun 2016 | 10978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 150 gr iaurt cremos
  • 1 lingurita marar uscat
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata turceasca de morcovi:

Curatam morcovii, dam pe razatoare pe gaura mare.

Incingem ulei intr-o tigaie si introducem morcovii. Prajim pentru cateva minute, asezonam si lasam sa se raceasca.

Maruntim ceapa introducem la morcovii, adaugam iaurtul si amestecam bine. Daca mai simtim nevoia putem adauga sare si piper.

TIPS-URI

1

Putem adauga usturoi crud sau pudra

2

Pentru un gust senzational trebuie sa folosim iaurt gras, de exemplu iaurt grecesc

3

Daca nu ne place gustul mararului putem folosi chimen

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata turceasca de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dantes 1

18.06.2016, 13:34

Buna!

diaconta 1

20.06.2016, 19:12

ce salata buna

Sidy 1

26.06.2016, 07:11

Buna, buuuuna de tot ! Trebuie sa o incerc si eu dar...fara sa prajesc morcovii..ii las asa cruzi...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti