Salata pufoasa de icre

de Bucataras Monica in Peste, 26 Mar 2016 | 3101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente;
  • 100 g icre de hering
  • 250 ml apa
  • 4 linguri gris
  • 350 ml ulei
  • 4 linguri apa minerala
  • zeama de la o lamaie
  • 1 ceapa
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata pufoasa de icre:

Pasul1:Se pune apa la fiert cu un praf de sare,cand aceasta incepe sa clocoteasca se adauga grisul si se amesteca pana cand se ingroasa, apoi se lasa la racit.

Pasul2: Icrele se mixeaza si se adauga zeama de lamaie, cate o lingura de gris si cate o lingura de ulei, pana cand isi maresc volumul .

Pasul3:Cand salata incepe sa se ingroase adaugam apa minerala.

Pasul4:Ceapa se toaca marunt si se adauga in salata,se potriveste de sare si se lasa la frigider .

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata pufoasa de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somn pitic crocant