Salata picanta

de cismaru_nicoleta in Salate, 20 Feb 2011 | 4892 vizualizari

 

Prima data am papat la mama soacra salatuca asta..pfff,...si ma gandeam daca nu imi place combinatia...ce ma fac?..cum sa-i spun ca nu e buna...ha...ha...noroc ca mi-a placut la nebunie...e f f gustoasa si aromata...

 

INGREDIENTE

  • o buc mica ghimbir
  • o salata verde
  • 2 rosii
  • 3 clementine
  • 1 castravete
  • 1/2 ardei galben
  • 5-6 feliute de branzica proaspata(sau cascaval afumat)
  • 2 lg ulei masline
  • 2 lg otet balsamic
  • sare si piper dupa gust(daca mai trebuie piper)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata picanta:

Se spala bine si se curata toate legumele

Se curata ghimbirul si se da pe razatoare

Clementinele se curata de coaja si se partajeaza fiecare feliuta

Branzica proaspata(merge si cu cascaval afumat) se taie cubulete

Intr-un paharel mic se pun 2 lg otet balsamic,2 lg ulei de masline,sare si piper dupa gust si se amesteca f f bine toate intr-un bol incapator..

Apoi se serveste,noi am papat-o cu o lingura de iaurt natur deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu peste afumat