Salata orientala de primavara

de Valclaudia in Mancaruri de post, 27 Mai 2017 | 8081 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi noi mai marunti
  • 3 cepe verzi
  • 2 ardei grasi
  • o mana de masline negre feliate fara samburi
  • 1 legatura marar proaspat
  • cca 30 ml ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • putina zeama de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata orientala de primavara:

Cartofii noi se spala bine, cu partea abraziva a unui burete nou, sub jet de apa rece, pana indepartam coaja.

Punem cartofii la fiert, in apa cu putina sare.

Cand furculita intra usor in ei, ii scurgem de apa si ii taiem bucati potrivite.

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se taie bucatele, apoi le adaugam peste cartofii fierti.

Legatura de marar se clateste si se toaca marunt, apoi se adauga peste legume, la fel si maslinele feliate.

Turnam uleiul de masline, zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper dupa gust, amestecam usor cu lingura sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata orientala de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata asortata