Aveam doua fileuri de peste si nu stiam cu ce sa la gatesc, cand am vazut aceasta salata. E foarte buna si consistenta.
Se condimenteaza file-urile de peste si se prajesc in putin ulei pe ambele parti cateva minute pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta si se lasa la racit. Ouale se fierb 3-4 minute in apa cu sare apoi se scot in apa rece. Fasolea verde se opareste 5-6 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si ea in apa rece cu gheata la racit ca sa-si pastreze culoarea verde.
Pe o farfurie se aseaza o mana de salata verde, peste ea se pun rosiile si ceapa, taiate felii, maslinele si fasolea verde, iar la sfarsit ouale taiate felii si pestele.
Se amesteca zeama de lamaie cu uleiul de masline, sare si piper si se asezoneaza salata cu acest dressing.
Pofta mare!
1
in mod traditional salata mai contine cartofi noi fierti in coaja, mie nu imi place sa combin carnea cu cartofi pentru ca baloneaza
2
puteti adauga la salata si un ardei rosu copt, curatat si taiat felii