Daca tot am ramas cu legumele fierte de la supa de rosii am combinat o salata cu legume crude si bineanteles cu afumatura si branza!
Cartofii, morcovii si albitura se pun la fiert in apa cu sare.
Eu le-am avut gata fierte de la supa de rosii.
Ceapa, ardeii si castravetii se spala si se curata.
Se toaca toate legumele (fierte si crude) si se pun intr-un castron.
Se toaca cubulete costita si branza si se pun si ele in castron.
Se presara sare si piper.
Se pun 2 linguri de otet, 3 linguri ulei de masline, 3 linguri smantana si se amesteca bine, bine.
Se potriveste de gust in functie de dorintele fiecaruia.
Se mananca ca atare find foarte satioasa.
Pofta Buna!
1
Este foarte buna si fara smantana.
2
Felul legumelor si cantitatile se pot schimba in functie de gustul fiecaruia.
3
Se amesteca bine ca branza feta cu otetul si uleiul sa faca un sos foarte bun.