Salata Merve

de madi_marin in Salate, 26 Ian 2010 | 4022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 conserva de ton maruntit in ulei
  • 1/2 ceapa
  • masline
  • ardei gras
  • otet
  • sare
  • piper
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Merve:

Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert mai putin timp dacat pentru piure. Se scurg si se pun intr-un castron. Se adauga pestele din conserva cu tot cu ulei, ceapa taiata julien, maslinele curatate de samburi, ardeiul gras taiat fasiute si se potriveste gustul cu sare, piper si otet.

TIPS-URI

1

In loc de otet se poate pune zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Merve" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Adinacarla 1

27.01.2010, 10:54

o reteta simpla si rapida....felicitari

liana_geicu 1

27.01.2010, 21:31

Si eu am preparat aceeasi salata saptamana trecuta, este foarte buna si rapida!

Bunica 1

10.07.2014, 20:06

Ce bunatate am descoperit euuuuuuuuuu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu rosii si usturoi