Salata cu carne de rata pane

de mihaelar63 in Salate, 22 Feb 2017 | 3054 vizualizari

 

   Dragostea e o salata !!!!
Am avut doua pulpite de rata fierte in supa limpede. Am dezosat carnea fasiute si am preparat pane. Am mai adaugat cateva frunzulite, boabe de porumb, ardei si a iesit o salata pe cinste !!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne rata fiarta
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura otet
  • 6 linguri lapte
  • ulei pentru prajit
  • 200 gr mix frunze verzi (valeriana, sfecla, salata iceberg)
  • 1 cutie boabe porumb
  • 2 ardei kapia
  • 1 lingurita seminte chimen negru
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri zeama proaspata de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu carne de rata pane:

  1. Carnea de rata se desface fasii. Sarati si piperati carnea.
  2. Cu ouale batute, sare, faina, otet, lapte, se prepara un amestec.
  3. Prin acesta, se da carnea si se prajeste pe ambele parti, in ulei incins.
  4. Scoateti carnea pe un servet de hartie sa absoarba surplusul de ulei.
  5. Spalati salata si o zvantati.
  6. Se curata ardeii, se spala si se taie rondele.
  7. Boabele de porumb se scurg de lichidul in care au fost conservate si se spala in mai multe ape.
  8.  Amestecati ardeiul, salata verde, boabele de porumb, ulei, zeama de lamaie si sare.
  9. Decorati cu seminte de chimen negru.
  10. Serviti salata alaturi de carnea de rata pane.

TIPS-URI

1

Ouale se sparg separat si pe rand, intr-o farfurioara pentru a le verifica prospetimea.

2

Mai ales vara, se poate intampla sa stricati un preparat din cauza unui ou, nu tocmai proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne de rata pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sunca