Salata harcea-parcea

de Mama_Lizica in Salate, 9 Ian 2010 | 7052 vizualizari

 

E o salata aperitiv, satioasa. E "furata" dintr-un restaurant bulgaresc.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ou
  • o mana de masline
  • 1 felie mai groasa de branza sau cascaval
  • 1 mana de mazare boabe
  • 1 ceapa mica
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata harcea-parcea:

Fierbi cartofii in coaja, ouale si mazarea (separat). Intre timp, speli salata verde, frunza cu frunza si o rupi bucatele intr-un vas. Adaugi cartofii, fierti, curatati si taiati cubulete, ouale, fierte, curatate si taiate rondele, maslinele, taiate felioare (fara samburi), mazarea, ceapa data pe razatoare si cascavalul sau branza rasa. Tai rosia si castravetele si le adaugi in bolul de salata. Adaugi sare si amesteci bine. Poti servi cu un dressing pe baza de iaurt si condimente, cu crutoane.

TIPS-URI

1

Daca doresti, poti adauga la final si bucatele mici de piept de pui fiert sau afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata harcea-parcea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]