Salata harcea-parcea

de Mama_Lizica in Salate, 9 Ian 2010 | 6511 vizualizari

 

E o salata aperitiv, satioasa. E "furata" dintr-un restaurant bulgaresc.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ou
  • o mana de masline
  • 1 felie mai groasa de branza sau cascaval
  • 1 mana de mazare boabe
  • 1 ceapa mica
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata harcea-parcea:

Fierbi cartofii in coaja, ouale si mazarea (separat). Intre timp, speli salata verde, frunza cu frunza si o rupi bucatele intr-un vas. Adaugi cartofii, fierti, curatati si taiati cubulete, ouale, fierte, curatate si taiate rondele, maslinele, taiate felioare (fara samburi), mazarea, ceapa data pe razatoare si cascavalul sau branza rasa. Tai rosia si castravetele si le adaugi in bolul de salata. Adaugi sare si amesteci bine. Poti servi cu un dressing pe baza de iaurt si condimente, cu crutoane.

TIPS-URI

1

Daca doresti, poti adauga la final si bucatele mici de piept de pui fiert sau afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata harcea-parcea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui