Salată egipteană de fasole

de Satisfyyourcravings in Salate, 10 Apr 2013 | 7146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame fasole neagră fiartă
  • 4 căței de usturoi, tocați
  • 1/2 linguriță semințe de cumin
  • 1 tulpină de praz, tăiată rondele
  • 1/2 legătură pătrunjel tocat
  • sucul de la 1 lămâie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 ouă fierte tare, tocate în cuburi
  • 6 castraveți mici, murați, tocați cuburi
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată egipteană de fasole:

Usturoiul se amestecă cu prazul, cuminul, pătrunjelul, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul.  Acest amestec se toarnă peste fasole, se amestecă, iar la final se adaugă și castraveții și ouăle.

TIPS-URI

1

Aromele sunt mai intense dacă salata este făcută cu 1 oră în avans și păstrată la frigider înainte de a fi servită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată egipteană de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]