Salata de vinete cu maioneza Univer

de Constelatialeu in Salate, 22 Sep 2013 | 6180 vizualizari

 

Sincer nu stiu ce mi-a venit de am cumparat maioneza,ca eu o fac acasa,probabil ca mi-a placut cum era ambalata.Aiurea chiar nu stiu,dar am cumparat-o si am testat-o pe niste vinete.E buna,oricum n-am citit din ce e facuta....n-avea sens...

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 100 ml ulei bunica
  • 2-3 linguri de maioneza
  • sare
  • 1 ceapa de apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu maioneza Univer:

Se coc vinetele,se curata si se lasa la scurs cca 2 ore,apoi se toaca.Se adauga uleiul si sare dupa gust,la final ceapa taiata marunt si maioneza.Se serveste cu rosii.Gata am terminat-o si pe asta......si de facut si de mancat....

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu maioneza Univer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lavinia 1

23.09.2013, 09:12

foarte faina

Geanina87 1

23.09.2013, 10:03

preferata mea

Cris2711 1

23.09.2013, 10:16

O felie cu salata vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Caviarul Saracului" a la Jamie Oliver