Salata de vinete

de jolygina in Salate, 22 Aug 2010 | 4941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 vinete
  • o ceapa
  • sare
  • 3 linguri de maioneza
  • un dovlecel fiet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

se coc vinetele (eu le coc in cuptor sa nu fac fum)

Dupa ce se coc vinetele se curata si de pun la scurs pe un tocator de lemn ,daca se poate se toaca cu un cutit de lemn

se toaca ceapa marunt

dovlecelul se curata de coaja si se fierbe ,

dupa ce s-a fiert se lasa la scurs si se face ca un piure

Dupa ce s-au scurs vinetele se amesteca cu ceapa , maioneza si dovlecelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

jolygina 1

23.08.2010, 22:15

este foarte buna cu dovlecel e mai putina grea pentru stomac ,

mihaelar63 1

24.08.2010, 10:19

confirm , si eu cu dovlecel pregatesc salata de vinete

mercela 1

14.10.2010, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu maioneza