Salata de ardei copti

de T I M E A in Salate, 17 Mar 2013 | 14092 vizualizari

 

E una din salatele mele preferate si chiar daca toata lumea stie cum se prepara, va prezint si varianta mea.

 

INGREDIENTE

  • 10-11 ardei copti congelati
  • 1 cana mica de apa rece
  • 2 lingurite zahar
  • 2-3 lingurite otet balsamic
  • 1 lingurita ulei
  • un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ardei copti:

Ardeii au fost copti, curatati si pusi la congelator in pungute, toamna trecuta.

Lasam ardeii la decongelat.

Ii asezam apoi intr-un bol mai adanc.

Intr-o cana cu apa amestecam zaharul, sarea, otetul si uleiul. Amestecam si lasam sa se topeasca zaharul apoi turnam dressing-ul peste ardei.

Lasam aprox 20 minute inainte de a servi pentru ca ardeii sa isi traga aromele din dressing.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Irina 1

26.03.2013, 13:59

ce bine e sa ai o rezerva in congelator!

babi5 1

25.06.2013, 20:17

bunaaaaaaaaa!!

DanaBuica 1

26.06.2013, 16:51

Foarte buna..eu ii mai pun si usturoi tocat marunt..iese geniala...yami

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti cu mujdei de usturoi