Salata de vara

de Ina in Salate, 8 Mai 2010 | 7751 vizualizari

 

O salata racoritoare, care se poate servi ca atare sau langa orice fel de mancare. ( Mai putin langa ciorba si desert :))) )

 

INGREDIENTE

  • 5 ridichii
  • 2 castraveti
  • 2-3 fire de ceapa  verde
  • o salata creata
  • sare
  • 2-3 linguri ulei masline
  • marar
  • 3-4 linguri otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vara:

 

Salata, ridichiile, castravetii, ceapa si mararul se spala , se toaca in bucati potrivite, se sareaza , se adauga ulei de masline si otet balsamic, apoi se amesteca toate ingredientele intr-un bol incapator. Se pune salata in castronele si se serveste ca atare sau impreuna cu alte mancaruri gatite.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ina 1

09.05.2010, 09:11

Ela nu stiu daca se poate uita urat la cineva.....mie mi-era teama sa nu i se umfle "trufele" , d-aia zic ca ei ii dau tot ce fac. E cea mai pofticioasa de aici

mariaana 1

24.05.2010, 18:51

si eu vreau salata

Ina 1

24.05.2010, 21:25

facem! hopa, ai schimbat poza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala