Andive cu sos tartar cu ridichi

de Oana in Salate, 27 Apr 2009 | 9836 vizualizari

 

Este o salata foarte racoritoare, satioasa si are un gust nemaipomenit! Noi am mancat-o cu bucatele de lipie libaneza

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 2 oua
  • cateva frunze de salata verde
  • 2 cepe verzi
  • 2 legaturi de ridichi  
      Pentru dressing:
  • 100 g crema de branza cu verdeturi
  • 50g iaurt
  • 2 lingurite otet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri cu marar si patrunjel tocate marunt
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive cu sos tartar cu ridichi:

Se fierb mai intai ouale tari, se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se raceasca. Apoi se taie in rondele subtiri.

Andivele se curata, se spala, se desprind frunzele si se lasa sa se scurga. Salata verde se taie fideluta si se aseaza pe un platou, iar deasupra lor frunzele de andiva cu adancitura in sus. Ceapa verde se taie rondele fine si se amesteca cu ridichile taiate cuburi mici.

Dressingul: se amesteca branza cu iaurtul, otetul si uleiul pana devine cremos. Se adauga mararul si patrunjelul, sare si piper si se amesteca bine.

Se pun in frunzele de andiva ridichi cu ceapa verde, apoi deasupra o lingura de sos, se orneaza cu feliile de oua fierte si se presara deasupra putina verdeata. Se mananca imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu sos tartar cu ridichi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (6)

Oana 1

27.01.2010, 11:36

Ah, Mihaela, cat e de buna salata asta Neaparat sa faci!

mihaelar63 1

27.01.2010, 11:58

azi o sa incerc ceva de post .

dulcegariiculinare 1

29.03.2012, 20:26

Pup fetele cu drag ! ce stiu eu e ca sosul tartar contine musai tarhon si n-are crema de branza. E ok sosul imi place.. numai ca nu-i tartar. pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ciuperci, carne si oua