Salata de toamna

de reisnaor_2006 in Muraturi, 10 Sep 2015 | 36570 vizualizari

 

Noua ne place tare mult si o fac cu drag in fiecare an.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele
  • 2 kg castraveti
  • 2 kg ardei kapia rosu
  • 2 kg de ceapa
  • 1 mana de sare de muraturi
  • 0.700 ml otet de 9 grade
  • 0.700 ml apa
  • hrean
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de toamna:

             Dupa ce am spalat legumele bine si am curatat ceapa taiem legumele feliute subtiri, le punem intr-un lighean, presaram o mana de sare mare si le lasam pana a doua zi. In ziua urmatoare stoarcem legumele de apa pe care a lasat-o peste noapte si le asezam in borcane. La fundul fiecarui borcan am pus betisoare de hrean si cimbru. Presam usor cu mana compozitia ca sa se aseze in borcane.

            Otetul si apa le amestecam ,mai punem sare dupa gust si turnam peste compozitia din borcane si capsam bine. Lasam la loc racoros borcanele.

            Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga si miere de albine pentru o savoare deosebita.

2

Ramurele de telina verde la aroma.

3

La ingrediente putem pune si varza,morcovi,ardei grasi,telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pepene murat