Salata de telina si morcovi

de nilgun in Salate, 9 Aug 2013 | 4688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 2 galbenusuri
  • un praf sare
  • ulei 100 ml
  • 2 lingurite mustar
  • zeama de lamaie
  • 3 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de telina si morcovi:

Telina si morcovii se spala si se curata de coaja. Se dau prin razatoarea mica. 

Se face maioneza din 2 galbenusuri. punem gabenusurile intr-o farfurie, punem un praf de sare, 2 lingurite mustar, zeama de lamaie si amestecam un picut asa. Turnam in fir subtire uleiul si amestecam cu lingura de lemn, in sensul acelor de ceasornic, incetisor pentru a nu taia maioneza. Se piseaza cei trei catei de usturoi si se adauga la maioneza.

Se amesteca cu telina si morcovii razuiti. 

Se potriveste la gust cu sare, se da la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de telina si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nilgun 1

09.08.2013, 21:09

multumesc

Merisor 1

09.08.2013, 22:32

Asta e printre favoritele mele!

nilgun 1

09.08.2013, 23:05

ms Merisor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salată de cartofi cu ciuperci şi pui