Salata de primavara din epoca de piatra

de MVMih in Salate, 14 Mai 2011 | 4405 vizualizari

COMENTARII (78)

mihaelaM 1

15.05.2011, 00:25

daca tot sunt prima hai sa si pap putina

lilik 1

15.05.2011, 00:32

si eu pap salata

deyutzky 1

15.05.2011, 01:51

foarte buna salata

Mihaela11_jo 1

15.05.2011, 07:39

Wilmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ade200 1

15.05.2011, 07:44

Bună, rapidă, sănătoasă...mai ales când vii de la serviciu!
Ce ai în lădiţă-câteva fire cu o frunză mai lată-au frunzele comestibile, cu gust puţin piperat, se poat eadăuga în salate. Nu ştiu cum îi spune corect, îmi scapă acum, dar pe la noi îi zice călţunaş sau papaucul-doamnei. Are flori în nuanţe de galben portocaliu sau roşiatic.

diaconta 1

15.05.2011, 07:51

a iesit ceva gustos si foarte sanatos ceva ce incepand de acum si pana tarziu in toamna,mie nu-mi lipseste la micul dejun

Ade200 1

15.05.2011, 07:57

http://ro.wikipedia.org/wiki/Tropaeolum_majus
Am găsit denumirea corectă:"condurul doamnei".

aziz 1

15.05.2011, 08:26

perfecta

divainbucatarie 1

15.05.2011, 09:31

Lau 1

15.05.2011, 09:52

buna

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 10:02

buuuuuuuuuuuuuuuna...............

Mitinita 1

15.05.2011, 10:29

deci de aia e din epoca de piatra

MVMih 1

15.05.2011, 10:57

Multumesc tuturor

RuxyRux 1

15.05.2011, 11:09

Primavara primavara, hai mai repede in tara, frigul asta ne....da peste cap arata super natural

MVMih 1

15.05.2011, 11:25

Ade tot asa stiu si eu ca e denumirea "călţunaş sau papaucul-doamnei"...am un amestec de flori de diferite culori in niste jardiniere la fereastra...dar nu stiam daca frunzele alea sunt comestibile sau nu.

diaconta 1

15.05.2011, 11:30

Mihaela,oare n-ar trebui sa strigam : Freeeeeeeeed? ca tare ne-a mai incalcit

MVMih 1

15.05.2011, 11:39

Incalcit...eu!? pe cine?...auzi hmm...Freeed! Cate alinturi

diaconta 1

15.05.2011, 11:42

ori poate preferi OMV?

MVMih 1

15.05.2011, 11:49

hm!!!...ma mai gandesc...astept si alte apelative...cand ma gandesc la OMV...parca ar fi o pompa de-aia de face pishu in rezervoare

diaconta 1

15.05.2011, 11:50

gata nu mai zic pana una alta esti o frumoasa

MVMih 1

15.05.2011, 11:54

Dia

MVMih 1

15.05.2011, 11:55

Macar de data asta am nimerit si eu ceva de gatit care sa dea bine

Rocsi 1

15.05.2011, 14:26

cui nu ii place oare salata asta clasica?

MVMih 1

15.05.2011, 14:26

Acum observ si eu in avatar...Dia tu ai orientare mai de dreapta...eu cam spre stanga...si cred ca de aia fluturashii lu' Ruxy nu stiu in ce directie sa zboare

LUK 1

15.05.2011, 15:10

delicioasa...mie nu mi-ar tine de foame la cat sunt de gurmanda..dar merge perfect langa un gratar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi, cu ceapa verde si maioneza