De mult nu am mai postat, o rețetă Panacris! Am plecat de la 2 ingredinte principale, somon afumat si ouă de prepeliță! A ieșit o salată, super delicioasă!
Pastele se fierb în apă rece cu puțină sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ouăle se fierb în apă rece cu puțină sare, cca. 10 minute. pastele se scurg de apă, apoi se presară puțin ulei de măslineși se amestecă ușor.
Într-un vas mare se pun pastele, ouăle curățate si tăiate în sferturi, castraveții și gogoșarii tăiați mărunt, zeama de lămâie, amestecându-se uțor până se înglobează toate ingredientele. La final se adaugă iaurtul grecesc (adică o combinație de iaurt și smântână) amestecându-se ușor. Se lasă la rece cca. 30 de minute.
Se servește ca atare sau cu pâine neagră cu semințe. Poftă bună!