Salata de paste cu legume, masline si mozzarella

de Andra_Constantinescu in Paste, 29 Oct 2015 | 3490 vizualizari

 

Daca pana acum v-am prezentat paste bine facute pentru ca "al dente" mi se pareau tari, iata ca azi m-am gandit sa fac o salata si a trebuit sa pregatesc pastele "al dente". Desi mi-a fost teama ca n-or sa-mi placa, surpriza a fost ca mi-au placut tare mult si asa.
PS: stiu ca poate este ciudat, dar eu mananc pastele cu paine :D

 

INGREDIENTE

  • 50 g fusilli + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • 50 g castravete;
  • o rosie;
  • o ceapa;
  • 50 g masline negre;
  • 125 g mozzarella;
  • o lingura ulei de masline;
  • sare, dupa gust.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu legume, masline si mozzarella:

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, fierbandu-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun apoi intr-o sita si se clatesc cu apa rece.

Castravetele se taie rondele. 

Rosia se taie in sferturi, apoi se feliaza.

Ceapa se taie marunt.

Legumele se pun intr-un castron, se adauga putina sare si ulei peste ele si se amesteca.

Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie rondele.

In castron se adauga maslinele, pastele si mozzarella taiata cubulete si se amesteca totul, apoi se poate servi salata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu legume, masline si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton, masline si mozzarella