Salata de paste

de DanaModog in Fusilli, 17 Dec 2014 | 4839 vizualizari

 

Sincera sa fiu ador sa mananc paste si dupa parerea mea le poti combina cu aproape orice.
Intr-un timp scurt poti gati o masa aspectuaasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste ( fusilli/penne/farfalle)
  • O conserva mica de mazare
  • Jumatate de mar
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval ras
  • Maioneza (de casa sau cumparata depinde de preferinte, eu am folosit de casa)
  • Sare
  • Piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa preferinte se strecoara bine si se pun intr-un castron mare. Se taie sunca si marul cubulete micute si se pun peste paste impreuna cu mazarea stoarsa si cascaval ras si se asezoneaza cu sare si piper. Se face maioneza din 1 galbenus fier si unul crud sau se pune din borcan peste paste. Se poate servii cand e gata sau dupa ce a stat un pic la frigider. 

TIPS-URI

1

Daca aveti paste Barilla sau italiene dupa fierbere ele nu se spala deoarece isi pierd gustul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu ton - Reteta cu nr. 50