Paste cu carnati gratinate

de daniastefania in Fusilli, 23 Aug 2015 | 4588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste spirale
  • 2 carnati
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 500 ml sos de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • 300 gr cascaval ras
  • Sare
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carnati gratinate:

Punem pastele la fiert, in apa clocotita cu sare. Le fierbem al dente. Apoi le scurgem. Carnatii ii prajim, pe ambele parti, in putin ulei, apoi ii taiem rondele. In putin ulei calim ceapa si usturoiul, tocate marunt.

Dupa ce s-au calit si s-au inmuiat, adaugam sosul de rosii, zaharul si sare. Lasam sa dea un clocot, luam de pe foc si adaugam jumatate din cascavalul ras. Amestecam bine si adaugam pastele si rondelele de carnati. Punem compozitia intr-o tava de cuptor unsa cu unt.

Deasupra presaram restul de cascaval ras. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C 15 minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit carnati ardelenesti cu sunca, dar puteti folosi carnatii care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnati gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, dovlecel si paste