Salata de parlamentar

de ianculubita in Salate, 22 Feb 2011 | 7418 vizualizari

 

In ziarul local,cu ceva timp in urma,am citit un articol in care ne spunea cateva din meniurile din bucataria Parlamentara;aceasta reteta,mi-a atras atentia si am facut-o,o dau mai departe,pentru ca este foarte gustoasa si chiar hranitoare;

 

INGREDIENTE

  • 1rasol de vitel                
  • 2cepe rosii
  • 2-3cartofi fierti
  • 2castraveti murati
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • ingrediente pentru sos
  • ketchup
  • maioneza
  • sare,piper
  • boia
  • 2cepe rosii
  • 2-3cartofi fierti
  • 2castraveti murati
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de parlamentar:

Se fierbe rasolul 2h pana se desprinde carnea singura,se taie cubulete si se amesteca cu restul ingredientelor;ceapa julien,cartofii si castravetii cubulete,ardeiii taiati marunt iar acestea se amesteca cu sosul.

Pentru sos,nu am pus cantitatile,pentru ca fiecare persoana mananca mai picant sau mai putin picant;totul se pune intr-un bol,deasupra cu patrunjel verde.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de parlamentar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail de creveti