Salata de oua

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2011 | 15679 vizualizari

 

Foarte buna ! Eu o mananc la micul dejun,pe felii de paine prajita .Dar poate fi si un aperitiv la o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte si decojite
  • 2 castraveti murati(sau unu mai marisor)
  • 100 g telemea(sau cascaval daca vreti sa nu fie asa sarata)
  • 2 lingurite ardei capia de la borcan
  • 2 linguri maioneza(kartoffel salat sauce)
  • sare,  piper
  • 2-3 masline mari(mamuth) taiate bucatele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de oua:

Ouale si castravetii se rad pe razatoarea cu ochiuri mari.Telemeaua se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.Maslinele se desfac de samburi si se taie bucatele cat mai mici.

Se pun ardeii kapia si maioneza.Se pune piper si sare(daca mai este nevoie)

Se amesteca bine toate ingredientele.

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte ingrediente,dupa gust si imaginatie:ceapa,usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv