Salata de naut cu sfecla coapta

de katty in Salate, 19 Sep 2017 | 4487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr naut din conserva sau fiert in prealabil
  • 200 gr sfecla coapta
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de naut cu sfecla coapta:

Spalam sfecla bine, o taiem in jumatati si o asezam intr-o tava. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pana sfecla se inmoaie. Scoatem tava, lasam sfecla sa se racoreasca, apoi o curatam de coaja si o taiem cubulete.

Intr-un castron, punem nautul, cuburile de sfecla, sare, piper, ulei de masline (eu am folosit unul picant), zeama de amaie si patrunjelul. Amestecam si lasam salata 10 minute la rece, inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu sfecla coapta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu naut si fasole rosie