Este dementiala salata aceasta cu rucola!
As manca si nu m-as mai opri, dar trebuie sa las si la altii.
Ieri am facut snitele de pui si daca nu s-au mancat toate, le-am adaugat pe cele care au ramas la aceasta salata, asa ca sa-i imbunatateasca si mai mult gustul.
Spalam bine si scurgem de apa, legumele si rucola.
Le taiem rondele sau cuburi, cum le preferam.
Eu le-am feliat rondele cu dispozitivul din dotarea Salad Smart Chef, imi place ca le feliaza subtiri si uniforme.
Firele de ceapa le tocam separat, mai marunt.
Amestecam legumele intr-un bol si presaram peste ele putina sare, le lasam putin la odihnit sa isi lase lichid.
Intre timp feliem snitelele, in forma de betisoare, la fel si feta.
Scurgem legumele de lichidul lasat si le asezam in straturi in salatiera, alternand printre ele rucola, snitelele si feta.
Lichidul scurs il amestecam cu uleiul si zeama de lamaie si stropim ingredientele cu el.
Servim salata simpla, nu ne mai trebuie altceva langa ea, este destul de satioasa.
1
Pieptul de pui poate fi preparat fie la gratar fie fiert sau prajit.
2
Se mai pot adauga masline si oua fierte, precum si verdeata tocata, patrunjel sau marar.