Desi contine piept de pui, eu servesc aceasta salata ca garnitura tot la friptura de pui. Este excelenta! Eu am folosit maioneza primita in dar de la Iepuras Bucataras.
Cartofii se fierb in coaja.
Morcovii se curata si se fierb.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu un praf de sare.
Gogosarii si castravetii se clatesc, se taie marunt si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Cand sunt gata morcovii, acestia se taie marunt. La fel se procedeaza si cu pieptul de pui.
Cartofii fierti se curata de coaja si se dau pe razatoare.
Intr-un vas mare, se pun toate ingredientele si se amesteca, pastrandu-se 1-2 linguri de maioneza pentru a se pune pe deasupra salatei.
Salata se poate servi ca atare sau ca garnitura.
Pofta buna!
1
Se pot pastra feliute de gogosar si castraveti pentru decorarea salatei.