Salata de icre de stiuca

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2010 | 20796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 lingurite icre sarate de stiuca
  • 1/2 buc lamaie
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 buc ceapa mica
  • putina apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de stiuca:

 Puneti icrele intr-un vas de plastic si cu mixerul amestecati pana cand se leaga. Apoi mixati si incepeti sa turnati ulei putin cate putin, nu foarte des ca sa aiba timp sa se omogenizeze bine. Cand a inceput sa se formeze o pasta albicioasa stoarceti lamaie, avand grija sa nu le acriti prea tare. Continuati cu uleiul. cand devin prea ferme turnati cate putina apa minerala care le albeste si le face mai pufoase.Cand va opriti din turnat ulei puneti ceapa tocata marunt si amestecati usor.

puteti prepara tartine,umple rosii sau ardei si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre de crap