Omleta la cuptor cu branza si rosii chery

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2013 | 12161 vizualizari

 

Este o reteta pe care o stiu de cand eram la caminul liceului si faceam practica la cantina. Rosiile nu erau incluse in reteta, dar le-am adaugat eu.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 100 ml lapte
  • 100 gr branza sarata
  • 2 linguri gris
  • marar verde
  • 50 gr unt
  • rosii chery
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu branza si rosii chery:

Curatam ceapa, o spalam si o feliem pe rotund.

Punem untul la topit intr-o tigaie antiaderenta si calim ceapa in el pentru 2-3 minute.

Rasturnam totul intr-o forma termorezistenta si ungem peretii cu untul topit.

Batem ouale bine, adaugam laptele, grisul, mararul tocat si in final branza strivita cu furculita.

Omogenizam si punem totul peste ceapa, in forma termorezistenta.

Adaugam rosiile chery din loc in loc si dam la cuptor pentru aproximativ 30 minute la foc mediu.

Este foarte buna pentru un mic dejun copios!

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de un pahar cu iaurt, sau alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu branza si rosii chery" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ou in chifla