Salata de icre cu ceapa

de La Ancuta in Salate, 20 Ian 2011 | 11890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g icre de hering
  • 1 ceapa
  • 2 linguri gris fiert
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu ceapa:

Se curata icrele de pielite, daca este nevoie.

Intr-un caston punem icrele si grisul fiert si mixam bine. Adaugam ulei putin cate putin, ca la maioneza si mixam continuu.

Cand au inceput sa se lege adaugam putina zeama de lamaie si continuamsa mixam adaugand ulei.

Cand au ajuns la consistenta dorita adaugam si restul de zeama de lamaie si omogenizam.

Taiem ceapa marunt sau o dam pe razatoare si o adaugam in salata de icre. Amestecam bine.

Daca icrele nu au fost sarate potrivim de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mimmi 1

21.01.2011, 22:02

Ce bune sunt....

alinutza1983 1

22.01.2011, 12:41

tocmai lucrez la o salata de icre...doar ca mi s-a cam taiat..are cineva o solutie?

La Ancuta 1

22.01.2011, 12:54

alinutza pune un albus crud si mixeaza bine. O sa se lege.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre cu somon fumee