Am mai postat retata de icre dar cu gris,acuma pun in varianta cu paine..............sant fenomenale
Se iau icrele si pentru a se curata mai usor de pielita se pun intr-o farfurie pe o cratita cu apa pe foc si se amesteca bine pana isi schimba culoarea si se aleg foarte frumos.
Miezul de la paine se pune la inmuiat in lapte foarte rece
Se pun icrele curatate intr-un castron sau bol si se mixeaza usor apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza ,iar cand acestea incep sa se lege se pune si cate putina paine inmuitata in lapte si nestoarsa si tot asa o data paine o data ulei ...........pana la final .Cand incepe sa se lege mai bine se mareste viteza mixerului.
Iar daca din greseala vi se poate taia se pune putin lapte foarte foarte rece si isi revine.
L a sfarsit cand icrele sant gata se curata o ceapa se da prin razuitoatea cea mica si se stoarce putin apoi se pune peste icre si se mixeaza bine,dupa care se stoarce sucul de la o lamaie si se pune sare.
Sant super bune si cu gris dar cu paine sant si mai grozave