SUPER DELICIOS
Se taie cubulete urmatoarele : para, ananasul si nectarina, iar piersicile si prunele se taie de-a lungul si se pun toate intr-un castron.
Separat punem la incalzit laptele cu caramelele taiate bucatele mici. Cand s-au topit caramelele adaugam laptele condensat si lasam la racit. Cand s-a racit adaugam si frisca montata si cu grija amestecam. Turnam peste salata de fructe si dam la frigider cateva minute pana preparam toppingul de ciocolata.
Punem cei 20 ml de frisca lichida impreuna cu patratelele de ciocolata la foc mic si amestecam incet pana se topeste si se formeaza un sos mai gros, care mai apoi se lasa la racit.
Scoatem castronul cu salata de fructe si salsa de caramel turnata si ornam cu sosul de ciocolata.Se poate pregati in castron salata si apoi impartita in cupe de inchetata, dupa numarul de persoane si bineinteles aspectul dorit.
1
este si mai bun cam dupa o jumatate de ora ,daca aveti rabdare :)