Salată de fenicul

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 4478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bulbi fenicul
  • 1 ceapă roșie mică
  • 1 măr
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie
  • sare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de fenicul:

Curățăm morcovul și ceapa. Spălăm toate legumele. Înlăturăm partea verde a feniculului, păstrăm doar partea albă. Tăiem juliene legumele cu ce vă este la îndemână, manual, un robot de bucătărie sau cu o răzătoare Borner. Stropim imediat mărul cu zeama de lămâie pentru a nu oxida. Amestecăm legumele într-un castron. Stropim cu ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper. Amestecăm bine și dăm la rece pentru minim 30 min. înainte de servire. Se pot adăuga după plac și semințe de fenicul. Servim ca atare sau ca și garnitură lângă preparate de pui sau vită.  Ornăm salata cu frunzulițe de fenicul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:29

Buna!

laura_n 1

11.03.2014, 17:07

o nebunie trebuie sa fie

Panacris 1

19.06.2021, 08:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasolica tartinabila