Cartofi la cuptor cu usturoi

de Brindusa in Mancaruri de post, 16 Oct 2011 | 8370 vizualizari

 

O mancare care se face deosebit de repede si care poate fi un fel de sine statator sau o garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi, curatati de coaja
  • 10-15 catei de usturoi, taiati in jumatati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa
  • cateva frunze de oregano (sau ce planta verde gasiti prin frigider)
  • sare, piper, boia de ardei dulce- dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu usturoi:

Taie cartofii cubulete potrivite ca marime. Pune- intr-o tava si imprastie cateii de usturoi. Stropeste-i cu ulei, apoi presara sarea, piperul si boiaua.

Cu mainile amesteca bine, ca sa intre condimentele peste tot. Presara cateva frunze de oregano

Toarna apa uniform in tava si pune cartofii la cuptorul incalzit la 180 C. Lasa-i acolo pret de vreo juma' de ora, sau pana ce se inmoaie si capata o culoare aurie. 

Serveste cartofii auriti la cuptor alaturi de o salata de sfecla rosie, sau orice salata iti place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de orez cu ciuperci si usturoi la wok